Image
Café Neriusaat - Det Grønlandske Hus i Odense
Kategorier: Integration
Tags: Integration, Netværkstilbud
Sidst opdateret: 04. oktober 2021

Formål

At sikre god integration af grønlændere i Svendborg Kommune.

At skabe et sted, hvor grønlændere kan samles uanset alder med henblik på at bekæmpe isolation og ensomhed, samt at skabe netværk for grupper med ensartede livsbetingelser og/eller udfordringer.

At have et sted hvor frivillige er med til at gøre en positiv forskel, hvor de frivillige samtidig har mulighed for at udvikle sig.

Formålet med den åbne anonyme rådgivning er, at give grønlændere i Svendborg Kommune en mulighed for rådgivning på eget sprog og sikre at gruppen forstår hvilke pligter der er, i forhold til de offentlige institutioner og myndigheder – samtidig med at man er med til at sikre, at retssikkerheden opretholdes over for målgruppen.

Formålet er også, at opfange nye grønlandske borgere i Svendborg, inden de udsættes for en social deroute, fordi de ikke er bekendt med forholdene i byen/landet.

Aktiviteter

  • Aktivitet

    Café Neriusaat Svendborg er et pusterum i hverdagen, hvor man kan slappe af, snakke og grine sammen og blive ”mødt i øjenhøjde”, tale sit eget sprog og møde sin egen kultur.
    Læs mere

Øvrige informationer

Målgruppe: Café Neriusaat er for borgere født i Grønland, bosiddende i Svendborgområdet – men derudover også grønlændere født i området, samt personer som har speciel interesse i grønlandske forhold.

Lokaler: Frivillighuset, Havnegade 3, kælderen, 5700 Svendborg.

Træffetid / åbningstider

  • Telefonisk: mandag-onsdag kl. 9-16, torsdage kl. 9-18, fredage kl. 9-14.

    Vi er til rådighed i den anonyme rådgivning i Frivillighusets lokaler, alle mandage mellem kl. 14-17 undtagen helligdage.