Logo mangler
Selvhjælp- en del af Kontakt mellem Mennesker
Kategorier: Psykisk sårbarhed
Tags: Ensomhed - ældre, Krise, Oplevelser - alle, Frivilligjob, Selvhjælp, Netværkstilbud
Sidst opdateret: 27. oktober 2021

Formål

I "Selvhjælp- en del af Kontakt mellem Mennesker" arbejder vi for at sætte netværks- og selvhjælpsgrupper igang. Vi sætter grupper igang efter de emner, der efterspørges, og vi hjælper med rammerne til at grupperne kan mødes.

Grundtanken er, at vi, i meningsfuld samtale med andre, kan hele os selv. Vi vil forhindre sygdom af de bekymringer og udfordringer livet giver, og hjælpe til at mennesker i tillid og nærvær kan spejle sig og komme videre, sammen.

Vi tilbyder, på den ene side, hjælp til deltagere i grupper, og, på den anden side, frivilligt arbejde, til dig, der har levet livet, og gerne vil være tovholder på en gruppe.

 

Aktiviteter

Øvrige informationer

Ring eller skriv gerne for at lave en aftale. Så kan vi sætte god tid af, uden afbrydelser.

Vil du være frivillig?

I "Selvhjælp- en del af Kontakt mellem Mennesker" er vi altid interesserede i flere frivillige. Måske har du nogle dyrtkøbte erfaringer, der kan komme andre til gavn. Måske kunne du tænke dig at starte en gruppe, og blive uddannet igangsætter. Måske har du fået god hjælp og vil gerne give noget tilbage til andre, der har behov. Kontakt Lis på 4274 5710

Kontakt information

Kontakt personer

Træffetid / åbningstider

  • Lis Thejls kan kontaktes på telefon 4274 5710 mandag til torsdag kl. 10-16 eller på mail selvhjaelp@kontaktmellemmennesker.dk

    Du må meget gerne sende sms eller lægge besked, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.